Pagina afdrukken

Organisatie

De Vrijetijders organisatie is er voor alle Vrijetijders van Nederland. Het is een zelfstandige organisatie met als doel het proactief zoeken naar en aanbieden van leuke tips en aantrekkelijk voordeel voor Vrijetijders. Hiervoor heeft de Vrijetijders organisatie de beschikking over diverse media.

Multichannel, offline en online, worden Vrijetijders selectief bereikt met ‘brengen’ en ‘halen’ media. Partners kunnen ook de distributie via de Vrijetijders organisatie laten lopen!

Het voordeel snijdt aan twee kanten.
De partner profiteert van het voordeel dat hij zijn producten of diensten selectief onder de aandacht van Vrijetijders kan brengen. De Vrijetijder geniet van de tips of het voordeel dat hem of haar geboden wordt. Een Vrijetijder wil namelijk van veel dingen in het leven genieten. En alhoewel de Vrijetijder wel wat te besteden heeft, is men toch zeer kwaliteits- en prijsbewust. Vrijetijders worden graag op de hoogte gehouden van tips die betrekking kunnen hebben op allerlei gebieden, zoals actief zijn, beauty, culinair, cultuur, fashion, financiën, huis en tuin, online, passie, reizen en vitaliteit.

Bent u zo’n Vrijetijder?
Om er zeker van te zijn dat u geen tips of aanbiedingen mist kijkt u regelmatig op deze website of kunt u tegen een lage administratieve vergoeding lid worden van de Vrijetijders organisatie.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vrijetijders.nl/organisatie-vrijetijders/